Gehaktballetjes van de pasja met tomatensaus

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Meng in een kom het , de en het gemalen .
  2. Voeg ongeveer 1/2 theelepel en een flinke snuf versgemalen zwarte toe.
  3. Kneed het mengsel met uw handen goed door.
  4. Vorm met natte handen kleine balletjes ter grootte van een flinke kers.
    Verhit in een zware pan de zonnebloemolie voor het bakken.
  5. Rol de gehaktballetjes door een beetje en leg ze in de hete olie.
    Bak ze 4-5 minuten en draai ze geregeld om, tot ze rondom mooi bruin zijn.
  6. Schep de gehaktballetjes met een schuimspaan uit de
    pan en laat ze op keukenpapier uitlekken.
    Verhit voor de tomatensaus het -botermengsel in een pan.
    Bak de ui op matig vuur in 3-4 minuten goudbruin.
  7. Roer de erdoor tot ze beginnen te kleuren.
  8. Voeg de toe en vervolgens de tomaten en .
  9. Laat de saus onafgedekt in 20 minuten inkoken en indikken en breng hem en op smaak.
    Leg de gehaktballetjes in de saus en verhit ze 10 minuten.
25
25
25

Variaties op Gehaktballetjes van de pasja met tomatensaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gehaktballetjes van de pasja met tomatensaus
VariatieAantalGang
Gehaktballetjes van de pasja met tomatensaus1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
202 kcal
10%808 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%140 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktballetjes van de pasja met tomatensaus