Gehaktbrood met cashewnoten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Braad het gehakt en rul het ondertussen tot fijn.
  2. Snidj de ui fijn en bak deze mee met het gehakt.
  3. Laat het geheel een beetje afkoelen.
  4. Ontdooi de bladerdeeg en oven voorverwarmen op 225 graden C.
  5. Maak de schoon en kook deze ongeveer 4 minuten.
  6. Afspoelen onder koud water en goed laten uitdruipen.
  7. In een grote kom de fijnkruimelen.
  8. Verbrokkel de en voeg deze toe met de , creme fraiche, .
  9. Voeg de toe en snijd in de kom tot fijn.
  10. Voeg het gehakt toe en de en roer het goed door.
  11. Maak op bakpapier een bladerdeeg lap van 2 x 3 blaadjes.
  12. Leg met een grote lepel het gehaktmengsel op de lap als een hoge broodvorm, waarbij de randen ruim vrijblijven.
  13. Druk het mengsel stevig aan.
  14. Vouw de bladerdeegranden om het 'brood'.
  15. Bedek de bovenkant met de rest en maak in het midden een gaatje.
  16. Bak het brood 40 minuten in de oven tot mooi bruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • plakken bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in plakken bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in plakken bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
469 kcal
23%1876 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
11%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktbrood met cashewnoten