Gehaktbrood met champignons en paprika
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Gehaktbrood recepten
- Bereiden
- Kookboek van meinweg
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Oven voorverwamen op ca. 200 graden C.
- in plakjes snijden, uien snipperen en in stukjes snijden.
- In een koekenpan de baconsnippers in een beetje becel of boter fruiten.
- toevoegen en meefruiten.
- Dan de , meefruiten en dan de even meefruiten.
- Het in een keukenmachine fijnmalen.
- Het gehakt in een grote kom doen en mengen met de geklopte , de broodkruimels en de inhoud van de koekenpan.
- Alles goed doorelkaar kneden en erbij doen.
- Het geheel in een beboterd bakblik, formaat cakeblik doen en ca. 1 uur bakken in de oven.
- De ovenschotel hoef je vooraf niet in te vetten, er komt genoeg vocht vrij.
- Als het gehaktbrood klaar is, het eventueel te veel aan vet/vocht afgieten in een schaal (niet in gootsteen, verstoppingsgevaar!).
- Het is zowel warm, als lauw, als koud lekker.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, champignons, ei, tomaat, uitjes en paprika41u10m
-
Recept
Gehaktbrood41u30m
-
Recept
Pizza met artisjokken, mozzarella, champignons, paprika, ham, salami en ui420m
-
Recept
Macaronischotel met prei, champignons, paprika, ham en spekjes440m
-
Recept
Gehaktbrood in paksoi41u15m
-
Recept
Gevulde paprika met kaas, ei, tomaat, uitjes en paprika41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 82 kcal | 4% | 328 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |