Gehaktbroodjes met provinciale kruiden
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Gehaktbrood recepten
- Bereiden
- Kookboek van lindakuhhh
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Bereid het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Maak het gehakt aan met de overige ingredienten en verdeel in 12 gelijke delen.
- Rol hier balletjes van.
- Als het deeg voor de eerste keer is gerezen, verdeel het dan in 12 deegballetjes.
- Vouw om ieder gehaktballetje een lapje deeg en zet het met de naad naar onder op een ingevette bakplaat.
- Laat de bolletjes nu onder een vochtige doek ca. 30 minuten narijzen.
- Bak de broodjes af in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
- in ca. 15 minuten.
- Haal ze uit de oven, bestrijk ze aan de bovenzijde licht met een kwastje met lauwwarm .
- Laat ze op een rooster afkoelen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gehaktbroodjes420m
-
Recept
Kruiden en kaasstengels415m
-
Recept
Gevulde eieren met salami, kruiden en sjalotje425m
-
Recept
Gevulde champignons met roomkaas en verse kruiden425m
-
Recept
Gevulde eieren met gehakte kruiden, sjalotje en mosterd440m
-
Recept
Gevuld stokbrood (met gehakt, kaas, champions, uitjes en kruiden)41u10m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter en provencaalse kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- salami en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 233 kcal | 11% | 932 kcal |
Vetten | 22 g. | 31% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |