Gehaktgoulash

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit.
  2. Maak de schoon en snijd ze in ringen.
  3. Ontvel de en snijd ze in stukjes.
  4. Maak de 's schoon en snijd ze in kleine reepjes.
  5. Schil de en snijd ze in blokjes.
  6. Meng het gehakt met knorlook, , peper, zout, kaneel en 2 eetlepels .
  7. Vorm er balletjes van ter grootte van een walnoot.
  8. Wentel de gehaktballetjes door wat .
  9. Verhit de in een grote pan en bak hierin de balletjes mooi bruin.
  10. Bak in het achtergebleven vet eventjes de .
  11. Voeg dan het , mespuntje , het en de toe.
  12. Giet dan de erbij en voeg de , , 's, gehaktballetjes en de toe.
  13. Breng de goulash aan de kook, zet de hittebron laag, leg een deksel op de pan en stoof de goulash 30 minuten.
  14. Lekker met rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • paneermeel, boter, bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Gehaktgoulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Het was heerlijk! Wel heb ik wat extra knoflook en ook sambal bijgevoegd nog.
Martina 31 oktober 2011
Hoi Magreet Ik heb zonet alle ingredienten in huis gehaald. Vanmiddag later ga ik het maken. Zal nog ff een reactie plaatsen hoe het smaaktte.. Groetjes
Martina 27 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3134 kcal
156%12536 kcal
Vetten
38 g.
54%152 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%84 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktgoulash