Gehaktmuffins in bacon voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Vormpjes
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Week de in water.
- Bekleed de holtes van een muffinvorm (voor 12 stuks) kruislings 2 plakjes spek.
- Druk de uit.
- Kneed het gehakt met de worchestersaus, brood en wat en .
- Vul de muffin vorm met het gehaktmengsel, sla de uiteinden van het spek over het gehakt.
- Bak de gehaktmuffins ca. 35 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
- Was de , snijd ze in vieren, verwijder de kern en snijd ze klein.
- Pel en snipper de knoflook.
- Was de , pluk de blaadjes en hak deze fijn.
- Vermeng de , de knoflook en de met de ketchup en de .
- Breng op smaak met en en iets .
- Was de bieslook en snijd hem fijn.
- Roer de bieslook, de , de en de door elkaar.
- Breng op smaak met en .
- Haal de muffins uit de vorm en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Zet de muffins in de papieren vormpjes en garneer ze met .
- Serveer ze met de beide sauzen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Variatiegehaktballen voor buffet41u45m
-
Recept
Italiaanse gehaktballetjes voor buffet41u15m
-
Recept
Abrikozen met bacon voor buffet410m
-
Recept
Broodrolletjes met bacon,feta en pesto voor buffet425m
-
Recept
Spaghetti met gehakt en kaassaus voor buffet435m
-
Recept
Wraps met caesar salade voor buffet430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in slasaus
- karnemelk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- slasaus kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- karnemelk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bacon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 62 kcal | 3% | 744 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 96 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |