Gehaktpannetje met Koolrabi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd de knolletjes in blokjes.
  2. Maak de schoon en snijd ze in vieren.
  3. De snipperen.
  4. De olie in een pan verhitten.
  5. Het gehakt hierin bakken tot kruim.
  6. , kooprabi en toevoegen en meebakken.
  7. Op smaak brengen met wat en peper.
  8. Tenslotte de erover verdelen doorroeren.
  9. De bouillon toevoegen en het geheel met deksel afgedekt ca. 15 minuten smoren.
  10. De verkruimelen en door het gehaktmengsel roeren.
  11. Eventueel nog wat en peper toevoegen, indien nodig.
  12. De peterselie vlak voor het serveren over de schotel strooien.
  13. Lekker met aardappelkroketjes.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Gehaktpannetje met Koolrabi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.4 / 10 in 5 recensies
RESET

Hallo. Ik wil even vertellen hoe lekker ik dit recept vond. Overheerlijk. Werkelijk om te smullen. Ik heb alleen geen gorgonzola gebruikt maar een andere kruidenkaas. Dank je wel.
zeehondje 4 juli 2012
Het was overheerlijk. Ik had geen gorgonzola in huis, toen heb ik zachte geitenkaas gebruikt!
Gerda 24 juni 2012
Inderdaad lekker. Wij hadden ook nog nooit koolrabi gegeten en het was heerlijk. Dat vonden onze kinderen van 3 en 5 jaar ook.
22 juni 2012
Heb al verschillende gerechten met koolrabi geprobeerd, zodat ook de kinderen het lekker vinden. Dit was een super-geslaagd recept. Ze vonden het lekker en vonden het jammer dat er niet meer was.
30 november 2011
Heb er wel het een en ander aan veranderd maar in grote lijnen heb ik het recept aangehouden. Ik heb Chilipoeder eraan toegevoegd en in plaats van zout en peper aromat eraan toegevoegd naar smaak. I... Lees reactie
31 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
356 kcal
17%1424 kcal
Vetten
24 g.
34%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktpannetje met Koolrabi