Gehaktschotel met bleekselderij, ui, paprika en knoflook

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snijd deze fijn.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de en snijd deze in blokjes.
    Maak de knoflook schoon en snipper deze fijn.
    Rasp de fijn.
    Oven voorverwarmen op 180 graden celsius.
    In koekenpan verhitten en ui, en 5 minuten zachtjes bakken.
    Knoflook toevoegen.
    toevoegen en rul bakken.
    , en ei erdoor roeren.
    Op smaak brengen met en .
    Ovenschaal met olie invetten.
    erin en het geheel goed door scheppen en aandrukken.
    erover strooien.
    In oven ongeveer 15 minuten laten bakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • kaas en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Gehaktschotel met bleekselderij, ui, paprika en knoflook heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 5 recensies
RESET

Leuk dat ik een melding krijg dat printjes geoptimnaliseerd zijn. maar dat er vervolgens toch drie paginas uit de printer komen rollen. inclusief recencies... niet echt milieu vriendelijk. Overi... Lees reactie
Theo 10 mei 2017
Erg lekker. Rijst bij gemaakt maar was niet nodig. Ik heb oude kaas genomen, iets meer rozijnen en oregano toegvoegd.
Rob 2 september 2015
Heerlijk, wij hebben genoten. Wel het recept iets veranderd. Verse tomaten, wat melk en Italiaanse kruiden toegevoegd. Ook nog i.p.v. rozijnen cranberries.
Trudy 29 december 2013
Ik ben blij dat je er van genoten hebt. De kids ook geweldig. mvg Jacko
jaccor 8 november 2013
Echt ontzettend lekker! Te combineren met rijst of aardappels. Kinderen hebben ook gesmuld!
Inge van Neerven 4 oktober 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
480 kcal
24%1920 kcal
Vetten
36 g.
51%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktschotel met bleekselderij, ui, paprika en knoflook