Gehaktschotel met hutspotgroenten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Maak aardappelpuree van de poeder met de melk, volgens bereidingswijze op het pakje.
  2. Smoor de hutspotgroenten en het in 25 gram in ca. 10 minuten zachtjes beetgaar.
  3. Bak de in een koekenpan zachtjes uit.
  4. Voeg het gehakt en het toe en bak het gehakt al omscheppend rul.
  5. Schep de helft van de hutspotgroenten in een ovenschaal.
  6. Verdeel het gehakt erover en schep hierover de rest van de hutspotgroenten.
  7. Strijk de aardappelpuree hierover uit.
  8. Rasp de en verdeel dit over de aardappelpuree.
  9. Leg de rest van de in klein klontjes op het gerecht.
  10. Laat het gerecht in een voorverwarmde oven in 30 minuten goudbruin en gaar worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • meel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gehaktschotel met hutspotgroenten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Met aardappelpuree poeder? Als je dan toch gaat koken maak dan ook zelf je puree ... Stelt geen fluit voor en is zo klaar en 10x beter van smaak ... Voor de rest een heerlijk recept!
Jay Walker 20 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
330 kcal
16%1320 kcal
Vetten
28 g.
40%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktschotel met hutspotgroenten