Pel de en hak ze fijn.
Meng in een kom het gehakt met de , knoflook, en peper en 2 eetlepels tot een smeuïge massa.
Kneed alles goed doorelkaar en verdeel het gehakt in 24 balletjes.
Pel de uien(2), halveer ze en snijd ze in stukjes van 2x2 cm.
Rijg op satépennen de stukjes paprika(2), het gehakt (kneed het gehakt stevig om de spiesjes) en de partjes ui.
Herhaal dit tot de spies vol is.
Rooster de pennen op de bbq rondom bruin in ca. 10-12 minuten.
Schil de ananas(0.5) en verwijder de harde kern.
Snijd de ananas(0.5) in stukjes.
Halveer de tomaatjes.
Snijd de lente-ui in ringetjes.
meng de ingrediënten voor de dressing doorelkaar.
Schep de dressing door de ananas(0.5)-tomatensalade, breng op smaak met zout(1 stuk) en peper en bestrooi met lente-ui.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
ananas past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.