Gehaktstrudel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Pel en hak de fijn.
  2. Verkruimel het brood.
  3. Klop het in een kommetje los.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  5. Laat het ontdooien.
  6. Verhit 1 eetlepel in een koekenpan en bak de goudbruin.
  7. Doe het gehakt in een kom en voeg de , broodkruim, , creme fraiche en toe.
  8. Voeg de gebakken uitjes toe en meng alles goed door elkaar.
  9. Bestrooi een werkvlak met en leg de plakjes op elkaar.
  10. Rol het uit tot een lap van 25 x 20 cm.
  11. Schep het gehakt in een reep op het midden van het deeg.
  12. Sla de korte kanten over de vulling en rol het deeg om de vulling.
  13. Bestrijk de randen met het losgeklopt en plak ze goed vast.
  14. Leg de strudel met de naad naar beneden in een met bakpapier beklede braadslede en bestrijk de bovenkant met het .
  15. Bak de strudel in het midden van de oven in 40 minuten gaar en bruin.
  16. Giet het vocht uit de strudel en laat hem 10 minuten rusten voor het te snijden.
25
25
25

Variaties op Gehaktstrudel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gehaktstrudel
VariatieAantalGang
Gehaktstrudel1Hapjes
Minced beef strudel (Gehaktstrudel)1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg, witbrood, bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
322 kcal
16%1288 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gehaktstrudel