Gehakttaart Italiaanse Stijl
- Herkomst Italie
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Gehakttaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van spargo
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180ºC.
- Pel en snipper de en knoflook.
- Verhit de in een koekenpan en fruit de en knoflook ca. 2 minuten en laat het afkoelen.
- Snijd de in blokjes.
- Hak de fijn.
- Laat het deeg ontdooien.
- Kneed in een kom het gehakt met de gebakken , knoflook, , 3 , , mosterd, en breng het op smaak met en .
- Vet een quiche –of springvorm in en druk de plakjes dakpansgewijs tegen de rand van de vorm (niet op de bodem) en laat het deeg overhangen.
- Schep het gehaktmengsel erin en vouw het deeg over het gehakt heen.
- Bestrijk het met losgeklopt ei en bak het in 45-60 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gehakttaart41u15m
-
Recept
Spinazie-gehakttaart445m
-
Recept
Gehakttaart41u
-
Recept
Italiaanse boerenschotel41u30m
-
Recept
Italiaanse stoofschotel uit de oven41u30m
-
Recept
Italiaanse bloemkool ovenschotel445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg en broodkruim is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mozzarella en bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 657 kcal | 32% | 2628 kcal |
Vetten | 44 g. | 63% | 176 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |