Geitenkaas in filodeeg
- Herkomst Nederland
- Categorie Salades
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Staafmixer
- Oven
- Vuurvaste schaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden C.
- Leg een velletje deeg op de werkplank en smeer het in met olie.
- Leg er een tweede vel op en smeer ook dit in.
- Snijd de dubbele plak in 6 stukken.
- Herhaal dit met nog 2 velletjes deeg.
- Leg op ieder plakje een stukje kaas en maak er een pakketje van.
- Leg de pakketjes in een vuurvaste schaal en bak ze ongeveer 10 minuten in de oven tot ze mooi bruin zijn.
- Verdeel de sla, , pompoenpitjes en tomaat over 4 borden.
- Leg op ieder bord 3 pakketjes met kaas.
- Meng met een staafmixer alle ingrediënten voor de dressing, behalve de olie.
- Voeg dan langzaam de olie toe tot de dressing gaat binden.
- Breng op smaak met zout.
- Giet de dressing rond de salade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Frisse salade met geitenkaas , spek en honing425m
-
Recept
Salade met geitenkaas, spek en appel410m
-
Recept
Herfstsalade met warme geitenkaas425m
-
Recept
Salade met geitenkaas, spek en honing410m
-
Recept
Tuinbonen salade met geitenkaas415m
-
Recept
Salade van gebakken rib-eye met geitenkaas430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg en bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 116 kcal | 5% | 464 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |