Geitenkaas met honing in bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 185 - 190 graden C.
    Snijd uit elk plak bladerdeeg een cirkel (met behulp van een glas).
    Giet op elke plak wat en smeer dat met de bolle kant van een lepel uit, maar laat de randen vrij.
  2. Leg de helft van de bladerdeegplakken apart.
    Leg op de andere helft van de deegplakken 1 a 2 schijfjes (randen vrij laten).
  3. Leg op de per bladerdeegplak 1 of 2 plakken (randen vrijlaten).
  4. Verdeel hierover de (en eventueel de blaadjes munt).
    De andere 2 bladerdeegplakken als deksel over het geheel leggen en de randen met je duimen of met een vork dichtdrukken.
    Kwast de bovenkanten in met het losgeklopt en schuif ze in de oven 15 a 20 minuten of tot de "gebakjes" goudbruin zijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • plakken bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in plakken bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • plakken bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in geitenkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Geitenkaas met honing in bladerdeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Lijkt me heerlijk, ik ga mijn visite morgen als proefkonijnen gebruiken! Dank voor de tip.
Ria 25 oktober 2012
Heel onduidelijk die uitleg over de plakken bladerdeeg.
johnalf 20 november 2010

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
516 kcal
25%1032 kcal
Vetten
25 g.
35%50 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
59 g.
22%118 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geitenkaas met honing in bladerdeeg