Geitenkaas met honing in bladerdeeg
- Herkomst Nederland
- Categorie Voorgerechten
Bijpassend: hoofdgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van fabita
- 2 reviews
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 185 - 190 graden C.
Snijd uit elk plak bladerdeeg een cirkel (met behulp van een glas).
Giet op elke plak wat en smeer dat met de bolle kant van een lepel uit, maar laat de randen vrij. - Leg de helft van de bladerdeegplakken apart.
Leg op de andere helft van de deegplakken 1 a 2 schijfjes (randen vrij laten). - Leg op de per bladerdeegplak 1 of 2 plakken (randen vrijlaten).
- Verdeel hierover de (en eventueel de blaadjes munt).
De andere 2 bladerdeegplakken als deksel over het geheel leggen en de randen met je duimen of met een vork dichtdrukken.
Kwast de bovenkanten in met het losgeklopt en schuif ze in de oven 15 a 20 minuten of tot de "gebakjes" goudbruin zijn.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Torentje van mango en geitenkaas415m
-
Recept
Loempia met geitenkaas en paprika435m
-
Recept
Gegratineerde witlof met geitenkaas415m
-
Recept
Tarte tatin met bacon en geitenkaas met aardappelschil440m
-
Recept
Quiche Loraine met broccoli en geitenkaas430m
-
Recept
Salade van gerookte eendenborst met groenten en geitenkaas425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- plakken bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in plakken bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- plakken bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in geitenkaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (2)
Geitenkaas met honing in bladerdeeg heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 516 kcal | 25% | 1032 kcal |
Vetten | 25 g. | 35% | 50 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 59 g. | 22% | 118 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |