Geitenkaas quiche

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Laat het ontdooien en rol er 1 grote plak van die in een ingevette quiche vorm past.
  2. Snijd het overtollige deeg weg en bewaar dat later voor de garnering mocht je dat willen.
  3. Bak de bodem blind (zie suggesties) en vul hem dan met plakjes:
  4. geiten kaas van ongeveer 1 cm dik en doe het zelfde met de in 0,5 cm gesneden .
  5. Verdeel de (u kunt ze eventueel fijn hakken).
  6. Maak strepen verticaal en horizontaal met de over de vulling.
  7. Mix in een kom de met de crème fraiche en voeg naar smaak , en de Provençaalse toe.
  8. Proef even of het gekruid genoeg is.
  9. Doe de mix over de vulling en zet de quiche in het midden van de oven op 200 graden C.
  10. voor een ongeveer 35-40 minuten.
25
25
25

Variaties op Geitenkaas quiche

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Geitenkaas quiche
VariatieAantalGang
Broccoli-geitenkaas quiche1Vegetarisch
Spinazie-geitenkaas quiche1Hartige taarten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg, kruiden, paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg, kruiden, paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in geitenkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
306 kcal
15%3672 kcal
Vetten
18 g.
27%216 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%288 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geitenkaas quiche