Geitenkaas stokjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Om te beginnen snijd je de korstjes van de kaas.
  2. Snijd dan blokjes van 2 bij 2 cm.
  3. Pak drie diepe borden.
  4. Bord één:
  5. breek de erboven en klop ze los met een vork.
  6. Bord twéé:
  7. hier doe je de in.
  8. Bord drie is voor het .
  9. Met de borden op een rij ga je verder aan de slag.
  10. Eérst haal je de blokjes kaas door het ei, dan rol je ze door de .
  11. Nóg een keer door het ei en daarna door het .
  12. De kaas is klaar om gefrituurd te worden!
  13. Even een sausje maken:
  14. In een kommetje meng je mosterd, en door elkaar.
  15. Frituren:
  16. Vraag de hulp van iemand die de frituurpan bedient.
  17. Verhit de in de frituurpan tot 180 ºC.
  18. Bak steeds 1/3 deel van de kaasblokjes in 2 à 3 minuten lichtbruin en laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
  19. Alle kaasblokjes krijgen een prikkertje.
  20. Zo kun je ze lekker in de mosterdsaus dippen
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • paneermeel en mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • paneermeel en mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in zaanse mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in geitenkaas en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in zaanse mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1429 kcal
71%5716 kcal
Vetten
33 g.
48%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
31 g.
11%124 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geitenkaas stokjes