Gekleurde paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Was de 's en snijd de kapjes eraf.
  2. Snijd ze in de lengte door en verwijder de zaadjes.
  3. Snijd de groene in kleine blokjes.
  4. Laat de tonijn uitlekken en maak het los met een vork.
  5. Roer in een kom de , en door elkaar.
  6. Snijd de in plakjes.
  7. Kook de in de bouillon volgens de aanwijzing op de verpakking gaar en laat het afkoelen.
  8. Meng in een kom de , tonijn, groene paprikablokjes, olijvenplakjes, en door elkaar.
  9. Leg de gele en rode halve 's op een schaal en vul ze met het rijstmengsel.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Gekleurde paprika's

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gekleurde paprika's
VariatieAantalGang
Gevulde gekleurde paprika's1Bijgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in tonijn op olie en visbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise en visbouillon
  • mayonaise en visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in tonijn op olie, mayonaise, visbouillon
  • tonijn op olie en visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
261 kcal
13%1044 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gekleurde paprika's