Gekruide groenten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snijd de en in dikke repen.
  2. Snijd de in dikke ringen.
  3. Verwijder de steeltjes van de en halveer ze.
  4. Halveer de .
  5. Verwijder de zaadjes van de 's en snijd ze in vieren.
  6. Doe de in een kommetje, pers de knoflook erboven uit en laat het een uur staan.
  7. Bestrooi de aubergine met zout en laat ze 1/2 uur liggen.
  8. Spoel ze af en dep ze droog.
  9. Smeer de aubergine, , rode , 's, en in met de knoflookolie.
  10. Haal de blaadjes van de kruiden en hak ze fijn.
  11. Strooi de over de aubergine, over de , over de , basilicum over de en over de .
  12. Verhit de barbeque.
  13. Leg de groenten op de barbeque en rooster ze 8 minuten tot ze beetgaar zijn.
25
25
25

Variaties op Gekruide groenten

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gekruide groenten
VariatieAantalGang
Sambal goreng buncis (licht gekruide groenten)1Groentegerechten
Sajoer Kari Daging Sapi (gekruide groentensoep met rundvlees)1Maaltijdsoepen
Sajoer Oblok Oblok (mild gekruide groentensoep)1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
86 kcal
4%516 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%66 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gekruide groenten