Snij de korstjes van het brood en snij het brood in blokjes.
Wrijf in een vijzel het brood met het , de , de , het , de , zout(1 theelepel) en peper(2 theelepels) tot een gladde broodpasta.
Vet een ovenschaal in.
Dep de lamsbout(800 gram) met keukenpapier droog en leg hem in de schaal.
Verdeel de broodpasta over de boven- en de zijkanten van de lamsbout(800 gram) en druk het stevig aan.
Dek het geheel goed af met aluminiumfolie af.
Zet het geheel tot gebruik in de koelkast.
Neem de lamsbout(800 gram)1 uur voor gebruik uit de koelkast.
Verwarm de oven voor op 225°C.
Zet de lamsbout(800 gram) afgedekt met aluminiumfolie in het midden van de oven.
Laat het geheel in 1 uur gaar worden.
Verwijder het folie en laat de lamsbout(800 gram) in nog 5 tot 10 minuten bruin worden.
Kerntemperatuur 58°C voor medium.
Schakel de oven uit en laat de lamsbout(800 gram) met de ovendeur op een kier 5 tot 10 minuten rusten.
Snij de lamsbout(800 gram) met een scherp mes in plakken.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.