Gekruide sardines
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Neem het sap van een halve .
Pel de en snipper hem grof.
Ontdoe de vis van schubben en maak ze schoon.
Was ze voorzichtig in koud water en leg ze op keukenpapier om te drogen.
Doe de knoflooksnippers met het in een vijzel en stamp ze fijn.
Roer alle ingrediënten in een kommetje door elkaar, behalve de vis, de en de .
Leg de vis in een ruime, ondiepe schaal en giet de marinade erover.
Doop een kwastje in de marinade en bestrijk de vis voorzichtig aan beide kanten.
Zet de schaal afgedekt in de koelkast en laat het daar 2-4 uur staan.
Giet de in een pan en verhit die op half vuur.
Haal elk stukje vis door de , bak ze aan beide kanten goudbruin (2-3 minuten per kant) en laat ze uitdruipen op keukenpapier.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde sardines41u
-
Recept
Ikan Pepesan (pittig gekruide makreel uit de oven)41u
-
Recept
Ikan Boemboe Bali (stevig gekruide kabeljauw)41u
-
Recept
Light gekruide vis uit de oven41u15m
-
Recept
Tjolo (mild gekruide makreel)450m
-
Recept
Ikan Smoor Djawa (pittig gekruide gebakken rode poon)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 25 kcal | 1% | 100 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |