Gekruide tomaten uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van dvi
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Gebruik 15 gram voor het invetten van een ovenvaste schaal.
- Smelt de rest van de in een pannetje en roer er de door.
- Neem het pannetje daarna van de warmtebron.
- Snij de in plakken en leg ze dakpansgewijs in de schaal.
- Strooi er wat en over.
- Schep in een kommetje knoflook, sjalot en door elkaar.
- Verdeel het mengsel over de .
- Schenk er daana het botermengsel zo gelijkmatig mogelijk over uit.
- Bestrooi het gerecht met en geraspte .
- Plaats de schaal niet al te dicht (ca. 15 cm.) onder een reeds hete ovengril.
- Wacht tot het en de een goudbruine kleur heeft gekregen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tomaten zonder poespas uit de oven445m
-
Recept
Tomaten gevuld met tartaar (snel klaar recept)430m
-
Recept
Ajam Tulang Lunak (gekookte licht gekruide kip, gefrituurd)42u
-
Recept
Drumsticks met aardappeltjes uit de oven41u20m
-
Recept
Aardappels uit de oven445m
-
Recept
Gekruide croutons45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- boter, paneermeel, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 182 kcal | 9% | 728 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |