Gemarineerde aardbeien
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Breng de met suiker aan de kook en roer tot de suiker is opgelost.
- Laat het geheel afkoelen.
- Maak de schoon en verwijder de kroontjes.
- Besprenkel de met de balsamicosiroop en laat het 1/2 uur intrekken.
- Klop de met de citroenrasp en lobbig.
- Verdeel de over 4 glazen coupes.
- Houd enkele achter voor garnering.
- Verdeel het mascarponemengsel over de gemarineerde .
- Garneer met enkele .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Crème brûlée met in peper en basilicum gemarineerde aardbeien45u
-
Recept
Pannekoekjes met gemarineerde aardbeien420m
-
Recept
Taart van bladerdeeg met ricotta, basilicum en gemarineerde aardbeien425m
-
Recept
Aardbeien met mascarpone43u
-
Recept
Aardbeien met limoencrème415m
-
Recept
Pannenkoekstukjes met gemarineerde aardbeien435m
Variaties op Gemarineerde aardbeien
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
IJs met gemarineerde aardbeien | 1 | Nagerechten |
Crème brûlée met in peper en basilicum gemarineerde aardbeien | 1 | Nagerechten |
Gemarineerde aardbeien met vanilleroomijs en slagroom | 1 | Nagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- aardbeien en rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mascarpone is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Gemarineerde aardbeien heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 369 kcal | 18% | 1476 kcal |
Vetten | 23 g. | 33% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 33 g. | 13% | 132 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |