Gemarineerde lamsrack
- Herkomst Italie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Lamsrack recepten
- Bereiden
- Kookboek van sereen
- 1 reviews
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Pan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Meng voor de marinade 2 eetlepels met de olie, de , naar smaak.
- Bestrijk de lamsracks met de marinade, leg ze in een schaal en verdeel de rest van de marinade erover.
- Marineer de lamsracks minimaal 2 uur.
- Wentel ze af en toe door de marinade zodat de smaken goed intrekken.
- Haal de lamsracks uit de marinade (bewaar de marinade), dep ze droog met keukenpapier en laat ze op kamertemperatuur komen.
- Verhit een droge koekepan met anti-aanbaklaag en rooster de lamsracks in 3-4 min.
- per kant goudbruin en rose van binnen.
- Neem ze uit de pan en laat ze verpakt in aluminiumfolie rusten.
- Bak de in de koekenpan knapperig uit.
- Voeg aan de de marinade, de resterende 4 eetlepels , 50 mililiter water en de bastaardsuiker toe en laat het geheel inkoken tot een mooie jus.
- Neem de pan van het vuur en roer de miunt, naar smaak erdoor.
- Snijd de lamsracks tussen de ribbetjes in koteletjes en zet ze tegen elkaar (met de ribbetjes naar boven) op de borden.
- Besprenkel de koteletjes met de jus en garneer met de verse munt.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Lamsrack met gegrilde groenten en rozemarijnaardappeltjes41u
-
Recept
Lamsrack uit de oven met paprika, sjalotjes en asperges41u40m
-
Recept
Lamsrack met pestosaus450m
-
Recept
Lamsrack gemarineerd met verse kruiden430m
-
Recept
Hachee met gemarineerde appeltjes42u50m
-
Recept
Gemarineerde varkenshaas430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Gemarineerde lamsrack heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 113 kcal | 5% | 452 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |