Gemarineerde spare-ribs in rode wijn met honing
- Herkomst Nederland
- Categorie BBQ
- Spare-ribs recepten
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Magnetron
- Pan
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Doe de in een grote pan en giet er zoveel water bij dat ze net onder staan.
- Breng aan de kook en houd ze 25 min.
- tegen de kook aan.
- Roer , , , 1 eetlepel olie, , en de gedroogde kruiden door elkaar.
- Leg de in een schaal en giet er de marinade over en laat 3 uur marineren.
- af en toe omleggen.
- Haal het vlees uit de marinade en laat ze uitdruipen.
- Besmeer ze met olie en leg ze op een ingevet rooster op de barbeque.
- Bak het vlees in ca. 10 min.
- goudbruin, halverwege keren.
- Breng da marinade aan de kook, zeef hem en maak op smaak met en Serveer met stokbrood en de saus.
- In circulatie oven 35 min.
- op 210 graden C.
- Met magnetron 210 graden C.
- en 200 watt ca. 8 min.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gemarineerde spare-ribs in bouillon41u35m
-
Recept
Spare ribs van Tati42u40m
-
Recept
Pikante spare-ribs van de BBQ of uit de oven43u45m
-
Recept
Gemarineerde spareribs41u25m
-
Recept
Gemarineerde spareribs41u15m
-
Recept
Geroosterde honing spareribs423u55m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 29 kcal | 1% | 116 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |