gemarineerde spare-ribs met piccalilly, prei en zilveruitjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Magnetron
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Spare ribs ca. 3 uur laten marineren in de marinade en af en toe omleggen.
  2. Oven voorverwarmen op 200 graden C.
  3. en spare ribs in ca. 20 min.
  4. goudbruin en gaar bakken.
  5. In combi magnetron 4 spare ribs onder de grill op 400 watt ca. 10 min.
  6. omdraaien en nog eens 8 min.
  7. grillen zonder magnetron.
  8. Intussen in een koekenpan het spek in ca. 7 min.
  9. knapperig uitbakken en in schaaltje scheppen.
  10. In hetzelfde bakvet, uiringen met sojasaus ca. 2 min bakken en in een ander schaaltje doen.
  11. In pan in vocht verwarmen, In pan saucijsjes ca. 5 min verwarmen. ( zie gebruiksaanwijzing op pak ).
  12. verhitten en de prei ca. 2 min roerbakken, even meeverwarmen en in een schaal doen.
  13. Opdienen met mosterd, ui, picalilly, , , saucijsjes en spare ribs.
  14. Lekker daar bij gepofte aardappel en Singapore saus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • piccalilly en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap en stokbrood
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
  • boter en stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • piccalilly kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in franse mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in franse mosterd
  • stokbrood kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ontbijtspek past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
364 kcal
18%1456 kcal
Vetten
22 g.
32%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
13%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor gemarineerde spare-ribs met piccalilly, prei en zilveruitjes