Gemarineerde varkenshaas

Ingrediënten

+ -
print

Voor de marinade:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingredienten voor de marinade in een platte schaal en leg hier de in.
  2. Wentel ze even rond en zet ze afgedekt circa 4 uur in de koelkast.
  3. Bereiden:
  4. Neem de uit de marinade.
  5. Zeef de marinade.
  6. Dep het vlees droog met keukenpapier.
  7. Bestrooi rondom en .
  8. Verwarm de olie en braad de rondom aan.
  9. Laat het vlees in circa 15 minuten gaar braden en keer het af en toe om.
  10. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
  11. Blus het bakvet af met een soeplepel van de marinade en nde en kook het op een hoog vuur in tot de helft.
  12. Bind de saus met wat blokjes koude .
  13. Snijd het vlees in dikke plakken.
  14. Verdeel dit over de borden en serveer dit met de saus.
25
25
25

Variaties op Gemarineerde varkenshaas

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gemarineerde varkenshaas
VariatieAantalGang
Gemarineerde varkenshaas met roomsaus en broccoli1Hoofdgerechten
Gemarineerde varkenshaas uit de oven1Vlees
Gemarineerde varkenshaas1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Gemarineerde varkenshaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Erg lekker, een aanrader!
W. Klaasse 14 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
432 kcal
21%1728 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
51 g.
19%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gemarineerde varkenshaas