Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. De in zeer kleine blokjes snijden en de sneetjes brood ontkorsten en diagonaal doorsnijden.
  2. De smelten, de toevoegen en roeren tot een gladde massa ontstaat, de in één keer toevoegen en tot een gladde saus roeren.
  3. De , , , peper en zonodig zout toevoegen, de aldus ontstane ragout over het brood verdelen en de bovenkant gladstrijken.
  4. De broodjes laten afkoelen en minstens 2 uur in de koelkast opstijven de eierenmet de loskloppen in een diep bord.
  5. In een tweede diep bord ruim strooien De broodjes door het eimengsel halen en vervolgens door het , dit proces nog eens herhalen.
  6. Het frituurvet verhitten tot 180 graden en de broodjes hierin goudbruin frituren.
  7. De broodjes op keukenpapier uit laten lekken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • bouillonpoeder en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en casinobrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonpoeder en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, bouillonpoeder, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, melk
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
262 kcal
13%1572 kcal
Vetten
22 g.
32%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
6 g.
2%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gepaneerde hambroodjes