De in zeer kleine blokjes snijden en de sneetjes brood ontkorsten en diagonaal doorsnijden.
De smelten, de toevoegen en roeren tot een gladde massa ontstaat, de in één keer toevoegen en tot een gladde saus roeren.
De ham(200 gram), bouillonpoeder(0.5 theelepels), mosterd(1 theelepel), peper en zonodig zout toevoegen, de aldus ontstane ragout over het brood verdelen en de bovenkant gladstrijken.
De broodjes laten afkoelen en minstens 2 uur in de koelkast opstijven
de eierenmet de melk(2 deciliter)(2 deciliter) loskloppen in een diep bord.
In een tweede diep bord ruim paneermeel(1 stuk) strooien
De broodjes door het eimengsel halen en vervolgens door het paneermeel(1 stuk), dit proces nog eens herhalen.
Het frituurvet verhitten tot 180 graden en de broodjes hierin goudbruin frituren.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
Gluten
bouillonpoeder en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en casinobrood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
bouillonpoeder en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
boter, bouillonpoeder, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, melk
Mosterd
mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
Lactose
paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, melk, melk
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.