Haal de visfilets eerst door dit beslag en daarna door het broodkruim(120 gram).
Laat het sinaasappelsap(3 deciliter) inkoken tot ongeveer een derde.
Roer nog enkele klontjes koude boter(1 stuk) door het ingekookte sap.
Breek de harde onderkanten van de asperges(12) af, schil ze en kook ze gaar in kokend gezouten water.
Snijd de rauwe spinazie(200 gram) in dunne sliertjes en breng ze op smaak met wat olijfolie(1 scheutje)(1 stuk), het sap van een halve citroen(1 stuk), peper, zout en de geroosterde pijnboompitten(40 gram).
Bak de schelvis krokant in hete arachideolie(1 stuk) met een klontje boter(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
arachideolie is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
Gluten
spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
schelvisfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.