Gepaneerde visfilets

Ingrediënten

+ -
print

Voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Braadpan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Neem naar keuze van forel, tong, schol, heilbot, kabeljauw, koolvis etc.
  2. Zorg dat alle vel en graten verwijderd zijn.
  3. Spoel de filets af onder koud water en dep ze droog met keukenpapier.



    Wrijf ze in met een beetje en en besprenkel ze met wat .



    Splits 2 eieren en gebruik alleen het eiwit.
  4. Klop dit los in een diep bord met een scheutje .
  5. Heb je geen dan kan je ook een andere gebruiken zoals zonnebloemolie, slaolie of olijfolie.
  6. Doe de in een tweede diep bord.
  7. Neem enkele sneden oud .
  8. Verwijder de korst en maal het brood fijn in de keukenmachine.
  9. Doe in een derde diep bord en meng de gemalen er door.
  10. Neem geen geraspte want die is te fijn.



    Wentel de filets door de en klop de overtollige er vanaf.
  11. Wentel ze vervolgens door het eiwit en tot slot door de broodkruim.
  12. Druk de broodkruim met de platte hand nog eens goed in de .



    Verhit de boter in een braadpan en bak de filets in enkele minuten aan beide zijden mooi bruin.



    Garneer de filets met een dun schijfje en een takje .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • olie kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachideolie
  • bloem en witbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
745 kcal
37%2980 kcal
Vetten
74 g.
106%296 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gepaneerde visfilets