Gerookte zalm met tagliatelle in pesto roomsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van keukenbakker
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Marineer de zalm ruim tevoren met wat , en rode , en rook deze zelf langzaam in een rookoventje.
Kook de andante in de , fruit intussen het en de zacht, voeg de en de knoflook toe en bak deze nog even mee, voeg hieraan de , en het toe, eventueel nog wat en , en laat de saus op een rustig vuur samen met de gerookte (deze warm je dan gelijk weer even op) naar wens indikken, giet en spoel de af koud water en doe het met een beetje olijfolie terug in de pan en warm het nog even op, verdeel de pasta over 2 borden leg de stukjes zalmfile erop en schep hierover de saus. - Serveer er wat salade bij met een zuurtje.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tagliatelle met gerookte zalm en pesto-roomsaus410m
-
Recept
Tagliatelle met gerookte zalm en witte wijn-roomsaus415m
-
Recept
Tagliatelle met kip in pesto roomsaus420m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en pesto430m
-
Recept
Tagliatelle met zalm en spinazie410m
-
Recept
Tagliatelle met Tonijn en pesto420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tagliatelle
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- kippenbouillon en pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 570 kcal | 28% | 1140 kcal |
Vetten | 20 g. | 28% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 74 g. | 28% | 148 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |