Geroosterde gemarineerde rollade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Braadslee
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Bestrijk het vlees met een mengsel van olie, ketjap en geperste knoflook.
  2. Laat de rollade hierin 30 minuten marineren.
  3. Verwarm de oven op 170°C voor.
  4. Verwarm de bouillon, giet deze in de braadslee en zet deze in de oven.
  5. Leg de rollade op een rooster boven de braadslee met de bouillon in de oven.
  6. Voeg hierbij de marinadevocht toe aan de bouillon en leg de en de erin.
  7. Was de en prik hier en daar door de schil.
  8. Verpak ze in de aluminiumfolie en leg ze de laatste 50 minuten in de oven naast de rollade.
  9. Bestrijk de laatste 15 minuten met .
  10. Snij het vlees in mooie plakken.
  11. Serveer de gepofte erbij.
  12. Schep de groenten uit de bouillon en leg ze erbij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • vleesbouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in arachideolie
  • vleesbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vleesbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij en bleekselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vleesbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
269 kcal
13%1076 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geroosterde gemarineerde rollade