Geroosterde honing spareribs
- Herkomst Nederland
- Categorie BBQ
- Spare-ribs recepten
- Bereiden
- Kookboek van sacha
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Rasp
Bereidingswijze
- 1 dag van tevoren:
- Maak een marinade van de met de , de , het , de Mexicaanse , de , de , het en de en meng dit goed door elkaar.
- Pel de en de .
- Snipper ze fijn en voeg ze ook bij de marinade.
- Was de gemberknol en rasp hem over deze marinade.
- Laat de varkensribben minstens 24 uren intrekken met deze marinade.
- De dag zelf:
- Haal de ribbetjes uit de marinade en dep ze wat droog.
- Bak ze goed gaar op de barbecue.
- Draai ze regelmatig om.
- Bestrijk ze zo nu en dan met wat marinade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zoete spareribs met kruidig grillsaus42u30m
-
Recept
Gemarineerde spareribs41u15m
-
Recept
Kruidige spareribs445m
-
Recept
Spareribs450m
-
Recept
Spareribs in bier42u
-
Recept
Spareribs met tomatenchutney445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 76 kcal | 3% | 152 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 18 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |