Gesluierde boerendochter
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van keukenwonder
- 3 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Verkruimel het brood.
- Smelt de in een pan.
- Voeg het brood en de toe en bak dat op een middelhoog vuur al roerend en knapperig.
- Strooi het brood in een schaal en laat het afkoelen.
- Leg vlak voor het serveren een laag broodkruim in een glazen schaal, daarop een laag , daarop weer broodkruim en en bovenop een laag krokante broodkruimels.
- Klop de stijf en schep een laag op het brood.
- Garneer de met de vossebessengelei.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bruin brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bruin brood
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in bruin brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bruin brood
- bruin brood en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (3)
Gesluierde boerendochter heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 23 kcal | 1% | 92 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |