Gesmoord rundvlees met vergeten groenten
- Herkomst Belgie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van pitoe
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Rasp
Bereidingswijze
- Schil de groenten en snijd ze in vrij grote stukken.
- Verhit wat in een ovenvaste pan, kruid het vlees met en en schroei het rondom dicht.
- Draai het vuur lager en doe de groenten bij het vlees.
- Voeg de toe en stoof de groenten even aan.
- Blus vervolgens met het en zet het deksel op de pan.
- Zet de pan in de oven en laat anderhalf uur smoren op 170°C.
- Schil de appelen en de .
- Rasp de appelen en de naar smaak in een kom.
- Verfris met het sap van een halve .
- Werk het af met flink wat gesnipperde en serveer met de pittige salsa.
- Het is om twee redenen belangrijk dat je de groenten in deze bereiding groot snijdt.
- Ten eerste moet het vlees toch vrij lang in de oven en te klein gesneden groenten dreigen tot moes te koken.
- Bovendien zorgen grote stukken voor een heldere jus.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gesmoord klapstuk in uiensaus43u30m
-
Recept
Boemboe Bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)43u50m
-
Recept
Rundvlees met kerrierijst42u45m
-
Recept
Kelia Sumatera (Sumatraanse rundvlees stoofschotel)42u50m
-
Recept
Gebakken rundvlees met basilicum420m
-
Recept
Daging age (licht zuur gestoofd rundvlees)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bier is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in bier
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 48 kcal | 2% | 192 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |