Gesmoorde komkommer met paprika en tomaat
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van janbalk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Schil de en snijd de groente in blokjes.
- Snijd de in reepjes.
- Snijd de in stukjes.
- Pel en snipper de .
- Verhit de in een pan en bak de even mee.
- Voeg de en de toe.
- Schep alles goed om.
- Voeg een klein scheutje water toe en smoor de groenten in ongeveer 10 minuten met het deksel op de pan.
- Voeg de de laatste minuten van de smoortijd toe aan de .
- Breng op smaak met en en schep 1-2 eetlepels beschuitkruim of door de groenten.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gesmoorde paprika450m
-
Recept
Paprika-komkommer zoet-zuur42u10m
-
Recept
Raita met komkommer (yoghurt met komkommer)42u15m
-
Recept
Sambal ketimun tomat (sambal met komkommer en tomaat)420m
-
Recept
Tomaat-komkommer raita415m
-
Recept
Gevulde paprika met rijst, tomaat en pijnboompitten445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- boter of margarine en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 33 kcal | 1% | 132 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |