Gestoofd geitenvlees
- Herkomst Antillen
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van vlees
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Doe het vlees in een schaal en sprenkel er over.
- Smelt de bij matige warmte in een grote diepe pan en fruit hierin het vlees aan alle kanten lichtbruin.
- Voeg de ui en de knoflook toe en fruit deze 1 minuut.
- Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het 5 minuten pruttelen.
- Verwarm de oven voor tot 180 graden celsius (gas stand 4).
- Schep het mengsel in een casserole, leg er een deksel op en zet het in de oven.
- Laat het ongeveer 45 minuut bakken tot het vlees gaar is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Smoor Kambing Daun Djeruk (gestoofd geitenvlees met citroenblad)41u30m
-
Recept
Kembing makassar (mild gekruid geitenvlees)43u
-
Recept
Krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden)42u
-
Recept
Kare kambing (licht gekruid geitenvlees)42u45m
-
Recept
Daging Abon sapi (gestoofd mild gekruid rundvlees)44u
-
Recept
Tas kebab (gestoofd vlees)41u
Variaties op Gestoofd geitenvlees
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Smoor Kambing Daun Djeruk (gestoofd geitenvlees met citroenblad) | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 22 kcal | 1% | 88 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |