Gestoofd rundvlees met paprika
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bloemen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd de in dunne halve ringen en hak de knoflook fijn.
- Snijd het vlees in blokjes en ook de gerookte .
- Verhit de in een braadpan en braad het vlees omscheppend bruin.
- Doe de in de pan en bak een paar minuutjes mee.
- De laatste halve minuut ook de knoflook.
- Bestrooi het geheel met en .
- Maak intussen de warm in een pannetje,doe er de en de bij en giet bij het vlees.
- Voeg de toe,laat het geheel aan de kook komen, draai het vuur laag,deksel op de pan en laat 1uur stoven.
- Snijd de paprika in reepjes,doe ze bij het vlees en laat nog 30 minuten stoven,tot zowel het vlees en de gaar zijn.
- Rijst of gekookte aardappels doen het allebei goed bij dit gerecht.
- Eet smakelijk!!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Brongkos Daging (Gestoofd rundvlees met kouseband)445m
-
Recept
Daging Brambang (nat gestoofd rundvlees)42u40m
-
Recept
Daging klapper (gestoofd rundvlees met kokos)43u
-
Recept
Daging sapi merica hitam (gestoofd runderlappen in een pepersaus)43u
-
Recept
Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)42u35m
-
Recept
Daging age (licht zuur gestoofd rundvlees)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 358 kcal | 17% | 1432 kcal |
Vetten | 19 g. | 27% | 76 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 1% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |