Gestoofde Chinese Gehaktballen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Doe varkensvlees, en het koude in de keukenmachine en pulseer 1 minuut.
  2. Voeg , ketjap, , , , en toe en pulseer nog 30 seconden totdat et een grof mengsel is.
  3. Draai van het mengsel 6 gehaktballen, bestuif ze met maizena en bak ze in de wadjang in 4 eetlepels olie aan alle kanten bruin.
  4. Haal ze eruit en zet ze even apart.
  5. Maak de wadjang weer heet met 2 eetlepels olie , roerbak de 10 seconden, voeg de toe en roerbak 2 minuten.
  6. Doe de bouillon erbij en laat 2 minuten zachtjes koken.
  7. Doe het mengsel over in een ovenschaal, leg de gehaktballen erop en laat het afgedekt in de oven bij een temperatuur van 95 graden Celcius nog 1. 5 ur stoven.
  8. Serveer met witte rijst en nog een groentenbijgerecht.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap asin en ketjap manis
  • ketjap asin, ketjap manis, suiker, vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit en kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap asin en ketjap manis
  • vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
349 kcal
17%1396 kcal
Vetten
25 g.
35%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gestoofde Chinese Gehaktballen