Gestoofde forel met pasta

Ingrediënten

+ -
print

Voor de pasta:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Rasp
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snij deze in fijne blokjes.
    Maak de prei schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Hak de fijn.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in kleine roosjes.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Rasp de fijn.
    Was de onder de koude kraan zorgvuldig en dep ze droog met keukenpapier.
    Verhit 4 eetlepels olie en bak de , ei, en knoflook hierin enkele minuten.
    Breng het mengsel op smaak met .
    Verwarm de oven voor op 220°Celsius.
    Vet de glimmende kant van de aluminiumfolievellen in met olie en leg de vissen hierop.
    Vul de buikholte van de met het groentemengsel.
    Besprenkel de vis met en leg op iedere vis enkele klontjes .
    Vouw het aluminiumfolie zorgvuldig dicht en zet de pakjes in de voorverwarmde oven.
    Laat de in 20 minuten gaar worden.
    Kook intussen voor de pasta de kleingesneden samen met de 6 eetlepels en fijngehakte 5 minuten in een bodem water.
    Pureer de groenten en laat de in de puree smelten.
    Kook de verse pasta beetgaar, afgieten en de groentepuree tenslotte door de pasta roeren.
    Serveer de pasta apart bij de forel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • forellen is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
251 kcal
12%1004 kcal
Vetten
10 g.
15%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gestoofde forel met pasta