Maak de schoon en snij deze in fijne blokjes.
Maak de prei schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Hak de champignons(4 eetlepels) fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de broccoli(300 gram) schoon en snij deze in kleine roosjes.
Maak de sjalotjes(4) schoon en snipper deze fijn.
Rasp de kaas(100 gram) fijn.
Was de forellen(4) onder de koude kraan zorgvuldig en dep ze droog met keukenpapier.
Verhit 4 eetlepels olie en bak de paprika(6 eetlepels)(4 eetlepels)(4 eetlepels), ei, champignons(4 eetlepels) en knoflook hierin enkele minuten.
Breng het mengsel op smaak met peper(1 theelepel).
Verwarm de oven voor op 220°Celsius.
Vet de glimmende kant van de aluminiumfolievellen in met olie en leg de vissen hierop.
Vul de buikholte van de forellen(4) met het groentemengsel.
Besprenkel de vis met citroensap(4 eetlepels) en leg op iedere vis enkele klontjes boter(4 eetlepels).
Vouw het aluminiumfolie zorgvuldig dicht en zet de pakjes in de voorverwarmde oven.
Laat de forellen(4) in 20 minuten gaar worden.
Kook intussen voor de pasta de kleingesneden broccoli(300 gram) samen met de 6 eetlepels paprika(6 eetlepels)(4 eetlepels)(4 eetlepels) en fijngehakte sjalotjes(4)5 minuten in een bodem water.
Pureer de groenten en laat de kaas(100 gram) in de puree smelten.
Kook de verse pasta beetgaar, afgieten en de groentepuree tenslotte door de pasta roeren.
Serveer de pasta apart bij de forel.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
forellen is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.