Gestoofde kip en paprika

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Meng de in een kommetje met de , de kaneel, de en zout en (versgemalen) peper naar smaak.
  3. Roer de erdoor.
  4. Leg de kippenbouten in de ovenschaal en besmeer ze met de helft van het knoflookmengsel.
  5. Meng de rest van het mengsel met de , de en de en verdeel dit tussen de kippenbouten.
  6. Schenk de bouillon in de schaal.
  7. Schuif de schotel in de oven en stoof de kippenbouten in 1 uur gaar.
  8. Schep af en toe wat van het vocht over de bouten.
25
25
25

Variaties op Gestoofde kip en paprika

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gestoofde kip en paprika
VariatieAantalGang
Geurig gestoofde kip en paprika1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Gestoofde kip en paprika heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Erg lekker! Ik doe er wel wat meer uien in. Verder smeer ook ik de kip in met het kruidenmengsel en daarna aanbraden en een paar uur laten stoven.
Alice 12 november 2011
Heel erg lekker. Ik smeer de kip in met het kruidenmengsel en braad de bouten aan in een stoofpan, boullion een groente erbij en daarna een paar uur laten stoven, heerlijk met rijst.
6 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
48 kcal
2%192 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gestoofde kip en paprika