Maak de schoon en snijd deze in ringen.
Maak de schoon en snijd deze in blokjes van 3 bij 5 cm.
Karameliseer de als vermeld.
Doe 1 eetlepel suiker(1 eetlepel)(5 eetlepels) met 4 eetlepels water in een bakpan.
Laat op hoog vuur en onder voortdurend roeren het mengsel bruin worden.
In totaal zo'n 5 minuten.
Neem van vuur en laat afkoelen.
Bewaar tot gebruik in pot met schroefdeksel.
Verhit 1½ eetlepel olie(3 eetlepels) in bakpan en bak vis zachtjes tot lichtbruin. (keer één maal om).
Verhit overige olie(3 eetlepels) in een andere pan en bak sjalotjes(2) lichtbruin.
Voeg ananas(150 gram) erbij en laat 3 minuten bakken.
Neem ananas(150 gram) en uien uit pan en verwijder vocht.
Doen helft van ananas(150 gram) en sjalotjesmengsel in een niet te grote stoofpan.
Leg visfilet erop en bedek met overige ananas(150 gram) en sjalotjes(2).
Doe overige ingrediënten erbij.
Doe deksel op pan en stoof tot vis gaar is en totdat er niet meer dan 120 milliliter vocht is overgebleven.
Dien warm op met rijst.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
ananas, vissaus, suiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.