Gestoofde ossenstaart
- Herkomst Italie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van irispons
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadslee
- Koekenpan
- Pan
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 180 graden celsius.
- Leg de lappen vlees plat en bestrooi met , en fijngehakte kruiden.
- Rol ze op tot een worst met bindgaren.
- Bestuif licht met .
Verhit 4 eetlepels olie in een koekenpan en bak de rollen bruin. - Doe de rest van de olie in de pan en smoor wortel, ui en selderij bijna gaar.
- Schep de groenten in een braadslee en leg de ossenstaartrollen erop.
Overgiet met de zodat alles bedekt is. - Voeg , , , en toe.
Zet minstens 2 uur in de oven. - Leg de rollen als ze gaar zijn op een schaal en laat afkoelen zodat ze stevig worden.
Schuim het braadvocht af, laat het inkoken en zeef het. - Verwijder het bindgaren, snijd de rollen in plakken en verwarm ze in de braadjus met een extra klontje .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ossenstaart á la Wellington43u45m
-
Recept
Gestoofde Kip Tandoori41u15m
-
Recept
Gestoofde beenham455m
-
Recept
Gestoofde kalfsschenkel met prei en aardappels44u5m
-
Recept
Gestoofde schouderkarbonade met tomaat en oregano450m
-
Recept
Daging dan kentang (gestoofde runderlappen met gebakken aardappelen)43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 350 kcal | 17% | 2800 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 60 g. | 23% | 480 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |