Gestoofde pompoen

Ingrediënten

+ -
print

Marinade:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Maak de marinade voor de kippendijen door de kruiden te mengen met een aantal lepels .
  2. Snijd het vlees in stukjes en laat het buiten de koelkast marineren.

    Snijd de in stukjes en snij/pers de knoflookteentjes.
  3. Fruit de met de in wat .
  4. Snijd de in grove reepjes en bak dit kort mee.
  5. Snijd de (flespompoen schillen!) in stukjes van 1-2 cm en voeg dit aan de gefruite en toe met de pepermix.
  6. Giet de hete over het geheel en laat 15 minuten zachtjes stoven.

    Kook de /couscous in 400 ml /bouillon roer regelmatig.
  7. Zodra het kookt zet je het vuur lager.

    Bak het kippendijenvlees op hoog vuur zodat de buitenkant mooi bruin wordt.
  8. Zet het vuur iets lager om de kip te garen.

    Snijd de fijn en garneer het gerecht ermee.
  9. Voor de mensen die niet verzot zijn op kun je de op het laatste moment door het pompoenmengsel scheppen.
  10. Zo wordt de smaak iets vlakker maar het geeft het gerecht net even iets extra's.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Gestoofde pompoen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gestoofde pompoen
VariatieAantalGang
Gestoofde pompoen met gezouten vlees1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
405 kcal
20%1620 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
83 g.
32%332 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gestoofde pompoen