Gestoofde preischotel

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Was de en snijd hem in ringen.
  2. Laat gedurende 6-8 minuten afgedekt zachtjes stoven in 250 milliliter water met wat .
  3. Giet af en bewaar het groentenat.
  4. Maak de schoon en snijd ze in plakjes.
  5. Pel de en snijd hem in ringen.
  6. Bak deze in een grote pan met wat gedurende ca. 5 minuten.
  7. Breng op smaak, blus af met het groentenat en breng aan de kook.
  8. Los de op in 2 eetlepels koud water, roer het erdoor en breng de saus opnieuw aan de kook.
  9. Roer er de en de ketchup door en breng op smaak.
  10. Dep de schnitzels droog.
  11. Schenk 1/3 van het champignon-uimengsel in een ovenschaal.
  12. Leg hierop 3-4 schnitzels en bedek ze met de helft van de en 1/3 van de saus.
  13. Leg hier de rest van de schnitzels op, de en de saus.
  14. Dek de schotel af met aluminiumfolie.
  15. Laat de schotel ca. 2 uur stoven in een voorverwarmde oven op ca. 175 graden C. (hete luchtoven op 150 graden C).
  16. Verwijder na 1 uur en 30 minuten het aluminiumfolie.
  17. Schil de en kook ze in ca. 20 minuten gaar.
  18. Giet ze af en serveer ze met de preischotel.
25
25
25

Variaties op Gestoofde preischotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gestoofde preischotel
VariatieAantalGang
Gestoofde preischotel met oregano en knoflook1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
168 kcal
8%672 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
11%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gestoofde preischotel