Gestoofde vis
- Herkomst Nederland
 - Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
 - Kookboek van jolanda29
 - Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Pan
 
Bereidingswijze
- Ontdooi de witvis en kruid deze met viskruiden.
 - Bak deze vierkanten kort totdat er een beetje kleur aan zit. 
Doe er een scheut bij van ± 250ml en laat dit zachtjes pruttelen.
Maak de groentesaus apart in een pannetje tot deze dik is.
Niet te dik maar vloeibaar dik.
Giet de saus bij de vis in de pan en roer het en de saus door elkaar. - Doe er vier schijven  bij en laat dit mee stoven. 
Na een half uur tot een uur is de vis heerlijk klaar en kunt u dit op een bord doen met een verse schijf . - Niet die uit de pan. 
Doe er wat van de groente saus over en smullen maar! 
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
        
        Piendang ikan (kruidige, gestoofde vis met spitskool)445m - 
      
      
      Recept
        
        Antiliaanse gestoofde vis (Piska stoba)435m - 
      
      
      Recept
        
        Vis Forel gevuld 2430m - 
      
      
      Recept
        
        Gestoofde kabeljauw op komkommer met witte-wijnsaus430m - 
      
      
      Recept
        
        Gestoofde kabeljauw met tomaat, citroen en peterselie420m - 
      
      
      Recept
        
        Ikan Bakar (gestoofde gekruide bokking)445m 
Variaties op Gestoofde vis
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
| Variatie | Aantal | Gang | 
|---|---|---|
| Gestoofde vis | 1 | Stoofschotels | 
| Tali muchli (gestoofde vis) | 1 | Vis en schaaldieren | 
| Piendang ikan (kruidige, gestoofde vis met spitskool) | 1 | Vis en schaaldieren | 
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 - Geen overeenkomsten gevonden.
 
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie  | Dagelijks Aanbevolen  | Recept Totaal  | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 17 kcal  | 0% | 68 kcal | 
| Vetten | 4 g.  | 5% | 16 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g.  | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg.  | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg.  | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg.  | 0% | 0 mg. |