Gestoomde tarbot
- Herkomst Hong_kong
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van sie-man
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- In een ruime pan water ter hoogte van je stoomrekje aan de kook brengen (hoeveel water hangt van je pan af en hoe hoog je stoomrekje is).
- Tarbot goed schoonmaken, schubben, kieuwen en darmen van de vis verwijderen.
- Tarbot op een bord leggen en insmeren met .
- De in reepjes snijden.
- Lente-ui in stukjes van 3 cm snijden.
- Plakje in dunne reepjes snijden.
- De lente-ui, en verdelen over de tarbot.
- overheen schenken.
- Stoom de tarbot op het bord ongeveer 25 minuten in de pan, gebruik een stoomrekje of iets anders om je bord op te leggen! (wanneer de vis van het graat loslaat, dan is de vis gaar).
- Als de tarbot bijna klaar is, in een wok de goed verhitten en de gelijk over de vis gieten (als de goed heet is geworden, dan zou je een knarsend geluid moeten horen zodra je de over de vis giet en anders was de niet heet genoeg geweest).
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 172 kcal | 8% | 688 kcal |
Vetten | 36 g. | 51% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 30 g. | 11% | 120 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |