Gevuld bladerdeeg
- Herkomst Italie
- Categorie Vegetarisch
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van habotje
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Het uit de natuurwinkel bestaat uit 2 plakken en heeft nogal wat tijd nodig om te ontdooien.
- De plakjes zijn veel sneller ontdooit.
- Ik heb het uit de natuurwinkel genomen en terwijl dat ontdooit kun je de , de in stukken gesneden en van pitten ontdane en de in stukken gesneden boterpompoen bakken.
- Boterpompoen is zoet en heerlijk en kun je ook heel goed rauw eten.
- Daarna voeg je de kruiden, verse en toe.
- Zet daarna het gas uit en laat het gerecht afkoelen.
- Verkruimel de kaas in een schaal en voeg er de , en het aan toe.
- Voeg er het afgekoelde mengsel aan toe en roer nogmaals zorgvuldig.
- Rol het uit en plak de stukken aan elkaar.
- Leg hier de vulling op en maak de rand nat en plak de rol stevig op elkaar.
- Leg de rol dan op een ingevet bakblik en bak het in 30 min.
- goudbruin bij 200 graden C.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gevuld bladerdeeg
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevuld bladerdeeg met gehakt | 1 | Snacks |
Hartig, gevuld bladerdeeg | 1 | Hapjes |
Gevuld bladerdeeg met tomatensaus | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- bladerdeeg, blauwschimmelkaas, oude kaas, pesto, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in geitenkaas en oude kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 256 kcal | 12% | 1024 kcal |
Vetten | 18 g. | 27% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 3% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |