Gevuld bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Het uit de natuurwinkel bestaat uit 2 plakken en heeft nogal wat tijd nodig om te ontdooien.
  2. De plakjes zijn veel sneller ontdooit.
  3. Ik heb het uit de natuurwinkel genomen en terwijl dat ontdooit kun je de , de in stukken gesneden en van pitten ontdane en de in stukken gesneden boterpompoen bakken.
  4. Boterpompoen is zoet en heerlijk en kun je ook heel goed rauw eten.
  5. Daarna voeg je de kruiden, verse en toe.
  6. Zet daarna het gas uit en laat het gerecht afkoelen.
  7. Verkruimel de kaas in een schaal en voeg er de , en het aan toe.
  8. Voeg er het afgekoelde mengsel aan toe en roer nogmaals zorgvuldig.
  9. Rol het uit en plak de stukken aan elkaar.
  10. Leg hier de vulling op en maak de rand nat en plak de rol stevig op elkaar.
  11. Leg de rol dan op een ingevet bakblik en bak het in 30 min.
  12. goudbruin bij 200 graden C.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Gevuld bladerdeeg

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevuld bladerdeeg
VariatieAantalGang
Gevuld bladerdeeg met gehakt1Snacks
Hartig, gevuld bladerdeeg1Hapjes
Gevuld bladerdeeg met tomatensaus1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • bladerdeeg, blauwschimmelkaas, oude kaas, pesto, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in geitenkaas en oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
256 kcal
12%1024 kcal
Vetten
18 g.
27%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
3%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevuld bladerdeeg