Gevuld speculaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Gevulde speculaas recepten
- Bereiden
- Kookboek van henny57
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- zetten.
- in tweeën delen.
- uitrollen tot 4 mm dikte.
- Bakplaat invetten.
- er de bodem mee bedekken.
- Spijs en rest van de vulling mengen en verdelen over de bodem.
- Nu doet men een tweede dun uitgerold plakje over de spijs.
- bestrijk de bovenzijde met een geklopt ei met wat water.
- Bestrooi het met en met bestrooien.
- In een tamelijke flauwe oven afbakken van 160 graden C.
- Onder het midden in de oven plaatsen.
- Het gebak heeft moeite om gaar te worden.
- Vooral opletten dat de vloer voldoende kleur geeft.
- Na het bakken, snijden naar wens.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gevulde speculaas41u30m
-
Recept
Speculaas (oud hollands recept)41u15m
-
Recept
Speculaas435m
-
Recept
Speculaas cake met amandelen41u
-
Recept
Speculaas ( zacht) van Lody430m
-
Recept
Dikke speculaas430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
- basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- deeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1093 kcal | 54% | 4372 kcal |
Vetten | 55 g. | 79% | 220 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 175 g. | 67% | 700 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |