Gevuld stokbrood

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd van het de kapjes.
  2. Hol het brood uit (gooi de broodkruimels niet weg, ze zijn later nog nodig).
  3. Fruit de uien, bak daarna de het rul samen met de uien.
  4. Als het rul gebakken is, doe er dan de knoflook, paprika poeder, bij en bak dit even mee.
  5. Daarna de en de .
  6. Vermeng alles goed door elkaar heen.
  7. Daarna de broodkruimels toevoegen en bak dit ook even mee.
  8. Neem de pan van het vuur en vermeng dan de door het gehaktmengsel.
  9. Vul de stokbroodjes met het .
  10. Strooi er wat geraspte over heen en bak de broodjes in een voorverwarmde over op ongeveer 180 graden C.
  11. ongeveer 10 a 15 minuten.
  12. Smakelijk eten.
25
25
25

Variaties op Gevuld stokbrood

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevuld stokbrood
VariatieAantalGang
gevuld stokbrood7Vlees
Gevuld stokbrood met groente-gehakt1Broodgerechten
Gevuld stokbrood met tonijn en Brie1Broodgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood en ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
  • stokbrood en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • stokbrood kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Gevuld stokbrood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies
RESET

Erg interessant, leuke reacties ook zeer nuttig, was hier heel benieuwd naar, bedankt Arjen!
Willem-Jan 11 juni 2014
Oké hij is lekker, ik loop alleen een beetje te stuntelen met het vullen van de stokbrood haha. Maar hij is erg lekker mijn dochter van 2 vind hem ook erg lekker.
Arjen 16 augustus 2013
Heerlijk en supermakkelijk recept!
Danielle 30 juli 2012
Heb hem nu al 4 keer gemaakt, lekker!
3 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1137 kcal
56%4548 kcal
Vetten
32 g.
46%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
140 g.
54%560 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevuld stokbrood