Gevulde aardappelpuree uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Aardappelpuree recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 250 gradenn C.
- Schenk 3 deciliter heet water over de paddenstoelen en vang het weekvocht op.
- Snijd de paddestoelen fijn.
- Schil en was de , snijd ze in stukjes en kook ze ca. 15 minuten of tot ze goed gaar zijn.
- Stamp ze fijn, voeg , en toe, wat weekvocht en de room.
- Maak er een romige puree van.
- Roer de paddestoelen en de door de aardappelpuree en schep het mengsel in en ingevette ovenschaal.
- Strijk de bovenkant glad en strooi er over.
- Zet de schotel 20 minuten in de oven tot de puree goudbruin is.
- Lekker met biefstuk en spruitjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gehakt-koolschotel met aardappelpuree435m
-
Recept
Gevulde paprika's uit de oven430m
-
Recept
Ovenschnitzel met prei, cantharellen en aardappelpuree42u30m
-
Recept
Rode kool uit de oven met appel en walnoten445m
-
Recept
Rode kool uit de oven met walnoten en appel410m
-
Recept
Gevulde Italiaanse prei uit de oven445m
Variaties op Gevulde aardappelpuree uit de oven
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde aardappelpuree uit de oven | 1 | Aardappelgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 19 kcal | 0% | 76 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |